Hieronder enkele recensies die ik voor mijn werk in de afgelopen tijd van klanten heb mogen ontvangen. Gemiddeld over de momenteel 19 recensies is bilbos.nl beoordeeld met een 9.02. Dank daarvoor, op weg naar de 10! 

 

Foto's die het moment vastpakken

Bilbos heeft mijn promotieplechtigheid gefotografeerd. In iedere foto is meer te zien dan alleen een plechtigheid; juist ook de kleine momenten om de plechtigheid heen zijn prachtig vastgelegd. Als ik naar de foto's kijk zie ik de emoties van de dag weer voor me - en dat is wat je van een fotograaf verlangt.

Pros:prachtige foto's, uitstekende service.

 

Huwelijk en portretfoto's

Bilbo heeft prachtige foto's gemaakt voor onze huwelijksdag. We zijn zeer tevreden over de kwaliteit van de foto's, maar ook over zijn aanwezigheid op de dag. Daarnaast is het contact zeer makkelijk en direct en denkt hij actief mee.

Omdat wij zo tevreden waren hebben we onlangs ook portretfoto's van ons gezin laten maken door hem. Wederom een succes! Wat ons betreft dus een aanrader.

 

Zwangerschap/ geboorte

Fantastische sfeerimpressies van onvergetelijke momenten uit ons leven. Lijkt geen moeite te kosten, iedereen voelt zich prima op zijn gemak.

Pros:zeer flexibel, laagdrempelig benaderbaar, betaalbaar

 

Foto's bruiloft

Bilbo heeft prachtige foto's van onze bruiloft gemaakt. Eén daarvan hangt nu uitvergroot op canvas in de woonkamer. De meeste foto's waren ongekunsteld en niet-geposeerd. Er zit veel actie in de foto's, precies wat we wilden.

 

Portret foto's

Bilbo heeft het talent om je ontspannen op de foto te zetten, ook als je er helemaal niet van houdt om gefotografeerd te worden. Ik had al vaker vergeefs geprobeerd om leuke foto's van mezelf te krijgen, maar nu is het eindelijk gelukt. Ik beveel hem van harte aan!

 

Foto’s van onze kleinkinderen

Prachtige foto's van de kleinkinderen, zowel in kleur als zwart wit. Ze staan erop zoals ze zijn!

 

Foto's zwangerschap

Mooie foto's, door ongedwongen sfeer die Bilbo makkelijk creëert. Zeer tevreden.

 

Bruiloft

Leuke, ongedwongen foto's, precies zoals wij het in gedachten hadden!

 

Fotografie bruiloft

Bilbo heeft prachtige foto's gemaakt op onze bruiloft. De sfeer heeft hij in de foto's heel goed weergegeven zodat wij over vele jaren nog de herinneringen aan deze dag kunnen ophalen. Geen geposeerde en kunstmatige maar juist moderne en frisse foto's!

Pros:ongedwongen

 

Foto's Doop

Schitterende foto's. Op de juiste tijd op de juiste plaats zijn is een gave! Het lukt Bilbo!

 

Groepje kleine kinderen

Neem vier kleine kinderen en probeer deze maar eens alle vier leuk en passend op de foto te krijgen...

Lijkt een onmogelijke opgave, maar Bilbo is het gelukt! Bilbo heeft creatieve oplossingen voor composities en kleurbalans. Door zijn rustige en geduldige houding wist hij de kinderen op hun gemak te stellen waardoor ze zijn vastgelegd hoe ze daadwerkelijk zijn.

Pros:Bilbo is creatief en denkt mee in de wensen van de klant

 

Huwelijksfoto's Bilbos

Hele persoonlijke foto's van onze huwelijksdag, vrienden en familie en daarmee precies wat we wensten, dus geen in scene gezette, gemaakte foto's zoals je vaak ziet bij anderen. Thanks!

 

Bruiloft foto's gemaakt

De foto's zijn geweldig. Ook de afspraken die van te voren zijn gemaakt zijn precies tot zijn recht gekomen. Wij zijn zéér tevreden!

 

Kinder foto's

Ik heb een leuke fotoreportage gehad aan huis, ongedwongen sfeer, niet van die geforceerde foto's maar gewoon zoals ze zijn. Mijn kinderen vonden het leuk om te doen!

Pros:Prijs- kwaliteit erg goed!

 

Bruiloft

Hele mooie foto's, ook dankzij de ongedwongen sfeer die Bilbo wist te creëren.

 

Portret aan huis / op locatie

Prachtige foto's van mijn dochter en mijn zoontje op komst.

Pros:Fotografie op locatie dus in eigen omgeving. Is vertrouwd voor de kinderen.

 

Bruiloftsfotografie

Bilbo heeft naast alle belangrijke momenten ook de sfeer van de dag perfect weten vast te leggen. Wij kregen alle foto's in kleur en zwart wit op dvd. Erg tevreden.

Pros:Goede prijs/kwaliteit

 

Boekcover

Adequaat, meedenkend

 

Trouwfoto's

Prachtige foto's!