Congresfotografie / Congress photography Bilbo Schickenberg is een professionele evenementen- en congresfotograaf. Met veel plezier en enthousiasme zet hij zich in om de sfeer van uw evenement vast te leggen. Zijn stijl van fotograferen is documentair, niet in scene gezet en echt.

Dit is het juiste adres voor mooie en treffende beelden van uw congres, event, symposium, lezing, workshop, conferentie of gerelateerde evenementen.

Bilbo Schickenberg is een echte mensen-fotograaf. Hij voelt mensen goed aan, is makkelijk in omgang, is alert en de juiste timing om op het juiste moment te fotograferen.

Voorafgaande aan het evenement worden goede afspraken gemaakt met de opdrachtgever. Vrijwel meteen na het evenement krijgt de opdrachtgever de rechtenvrije foto’s tot hun beschikking.

Opdrachtgevers zijn o.a: International Society of Travel Medicine (ISTM), Nederlandse Vereniging voor Psychiatrie (NVvP), Universiteit Maastricht, De Huygens Talent Circle (Hutac), Open Universiteit Heerlen, Onafhankelijk weekblad van de Universiteit Maastricht (Observant), Bruis Festival, 't Hummelke Kinderopvang, Tu Eindhoven, AzM, Radboud Universiteit Nijmegen, Universiteit van Amsterdam, MUMC move

 

Previous ◁ | ▷ Next

 

Neem vrijblijvend contact op via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of 0610620178