Contact

Ik ben Bilbo Schickenberg, fotograaf te Sneek. Mijn achtergrond ligt in de psychologie en het onderwijs, waar ik veel mensenkennis heb opgedaan, en ervaring heb met het aanvoelen van situaties en mensen die ik net heb ontmoet. Dat vertaalt zich dan ook naar mijn manier van werken als fotograaf. Ik werk op een onopvallende manier, maar zorg er wel voor dat ik de gewenste foto's kan maken. Ik heb een goed oog voor sfeer en weet deze ook op foto's vast te leggen.

Zoals op deze website te zien is heb ik ruime ervaring met het fotograferen van bruiloften, promoties en verschillende evenementen, maar ook portretten aan thuis.

Mijn bedrijf is in Sneek gevestigd, maar ik ben landelijk inzetbaar, zoals voor promoties aan de Universiteit in Maastricht, Nijmegen, Wageningen, Groningen en Amsterdam, of bruiloften in Friesland, Limburg, Eindhoven, tot aan Veere in Zeeland.

Je kunt bij mij ook terecht voor grafische opdrachten zoals het ontwikkelen van covers voor bijvoorbeeld proefschriften. 

Tevens werk ik belangeloos voor stichting Make a Memory. Deze stichting geeft ouders van ernstig zieke, stervende, of overleden baby's of kinderen de mogelijkheid om foto's te laten maken door een gekwalificeerd fotograaf. Voor meer informatie over deze stichting: www.makeamemory.nl/


Bilbo Schickenberg

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

 

 

 

Bilbos

De Kemphaan 25

8601 ZG Sneek

Nederland 

 

 

 

+31 610 620 178

KVK 53105109