Trouwerij, Huwelijksvoltrekking, Bruiloft. Je kunt het noemen hoe je wilt, groot of klein vieren, maar bijzonder moet het worden en je wilt er positieve en tastbare herinneringen aan overhouden.

Ik heb over de laatste jaren een groot aantal bruiloften als fotograaf mogen verslaan. Mijn benadering van de fotografie tijdens een bruiloft is vergelijkbaar met die van een foto-journalist. Ik probeer zo min mogelijk op te vallen door het geven van 'commando's' zij het aan het bruidspaar zelf, zij het aan de gasten. Uit mijn ervaring met het fotograferen van bruiloften en het maken van trouwreportages weet ik immers dat de leukste en meest sprekende foto’s van het bruidspaar ontstaan als iedereen gewoon zichzelf is. Ik ben goed in het aanvoelen van mensen en situaties en kan snel reageren zodat de mooiste momenten tussen jullie op de foto worden vastgelegd. Daarbij ben ik op zoek naar leuke, spontane interacties tussen jullie als bruidspaar, maar wellicht ook juist de rustige momenten met z’n tweeën... 
 

Mijn credo is: ik doe wat jullie willen en fotografeer wat jullie doen. 

 

Daarnaast streef ik ernaar om de sfeer van de dag vast te leggen. Tijdens de officiële momenten (stadhuis, kerk, receptie etc.) zal mijn aandacht uiteraard voornamelijk op jullie tweeën zijn gericht, maar ook dan, en gedurende de rest van mijn aanwezigheid zal ik oog hebben voor jullie familie en gasten. Dit resulteert uiteindelijk in een combinatie van foto's van jullie tweeën met foto's van jullie familie en gasten, zodat jullie een mooie herinnering hebben en jullie huwelijk bij het bekijken van de foto's kunnen herbeleven.


Werkwijze:
Voor jullie trouwdatum maken wij een afspraak om elkaar te leren kennen en om jullie plannen voor de trouwdag, locaties waar het allemaal zal plaatsvinden en uiteraard jullie wensen met betrekking tot de fotografie door spreken.  Tijdens deze afspraak kan ik jullie ook meer voorbeeld foto's laten zien van eerdere bruiloften. Kijk op deze website alvast naar enkele voorbeelden, en neem vrijblijvend contact op met mij: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., of tel: 0610620178.

Kijk hier voor meer voorbeelden

Kijk hier voor meer informatie over de prijs 

 

Links:

www.weddingpages.nl, trouwreportage.beginthier.nl

www.fotografie.openstart.nl